maanantaina, elokuuta 11, 2008

Maailman parasta jäätelöä?

Jäätelöauton pitäisi uudistaa paitsi tuotevalikoimansa, myös tunnusmelodian. Ei kestäisi kauan, kun pihakadun suloiset keijoannikit rallattaisivat leikeissään vaikkapa Truckinin letkeitä säveliä. GD + jäde - toimii!

Ai niin, terveysruoasta tulikin mieleen, että suuri rakastaja, säveltäjä, laulaja ja kokki on poissa.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toisaalta, typerää muiston häpäisemistähän moinen on. Toisaalta Jerrylla riittäisi takuulla huumorintajua.

Anonyymi kirjoitti...

Cherry Garcia on maailman parasta jäätelöä. Olen antanut sille 11 og-pistettä kymmenestä.

Anonyymi kirjoitti...

I gotta get me some Jerry's Cherries.

Anonyymi kirjoitti...

And some Chocolate Salty Balls...

Anonyymi kirjoitti...

Cherry Garcia on ihan luvalla valmistettu tuote, josta Jerry Garcia ja JG:n perikunta sai/saa provikat. Cherry G. on tuotteena ja ideana sikäli ironinen, että holtiton sokerin mussuttaminen vei Jerry G:n terveyden ja lopulta hengen. Eipä kuitenkaan unohdeta sitä, että JG:n sokerin mussuttamisen holtittomuutta edistivät muut kovemmat paheet.
Sattumoisin kuuntelin juuri Jerry Garcia Bandin tupla-cd:n Shining Star, ja ikäväksi täytyy todeta, että muutamia hyviä hetkiä lukuun ottamatta jäi todella aneeminen vaikutelma. 13 minuuttia Let's Spend a Night Togetheriä on jo melkein liikaa. Kokonaisvaikutelman aneemisuudesta voi kyllä syyttää levyn tuottajia, koska JGB:n eri inkarnaatioiden -myös myöhempien - tuotannosta löytyy tuntikaupalla maailman parasta musiikkia. Levyssä on vielä todella karmea kansi.

Jonze kirjoitti...

Itse kuuntelin juuri Jerryn Best of-tuplaa ja se kuulosti tosi makealta. Sen sijaan viikonlopulla ostamani sokeriton suklaa maistuu kyllä kummalliselta.

JahRelainen kirjoitti...

Uuuh, huh huh... meitsi tempas eilen pullon omatekosta salmaria. Tuli aika tuhti "sokerimainen" humala.

Bachia pääsiäisenä V

 Konsertto cembalolle, jousiorkesterille ja basso continuolle, sov. uruille BWV 1052 Iveta Apkalna, urut hr-Sinfonieorchester, joht. Ricca...